Activiteiten

 

 

 

 

 

Beste jeugdleider,
Evenals voorgaande succesvolle jaren zal ook dit jaar weer het zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd georganiseerd worden. Wij mogen met trots jullie mededelen dat wij een sponsor hebben gevonden voor dit zaalvoetbaltoernooi.
Het Parelbosch Zaalvoetbaltoernooi is natuurlijk gratis en vanuit de vereniging wordt verwacht dat alle jeugdspelers aan dit toernooi verplicht deelnemen.
Het toernooi vindt plaats op zondag 7 januari 2018 in het Studentensportcentrum, gelegen aan de Ring, tegenover de velden van Woenselse Boys en het ziekenhuis.
Er wordt gespeeld per leeftijdscategorie met gemengde teams die zoveel mogelijk op gelijk niveau worden ingedeeld. De Welpen + F + E spelen in de ochtend en de overige categorie C + B + A in de middag.
De vraag aan alle leiders is om hun spelers enthousiast te maken voor deze dag en ze zo snel mogelijk   op te geven. Dit kan tot uiterlijk zaterdag 18 november (maar hoe eerder hoe liever) in de bestuurskamer of bij Guus Strik of bij Peter Geurts. Ook kun je mailen naar P.Geurts@tue.nl
Naast spelers hebben we natuurlijk ook begeleiders en scheidsrechters nodig. Hiervoor vragen we de leiders (of enthousiaste ouders) om zich ook via de mail of mondeling op te geven.
Natuurlijk geldt zowel voor spelers als voor begeleiders dat we er op moeten kunnen rekenen dat wie zich opgeeft ook daadwerkelijk komt opdagen op 7 januari of, in het uiterste geval, zich netjes afmeldt.
Informatie over indeling, tijdstippen e.d. zal naar de leiders via mail en verder via de website verstrekt worden.
In de hoop op jullie medewerking en met vriendelijke groet,
Guus Strik en Peter Geurts

 

NIEUWJAARSBIJEENKOMST OP ZATERDAG 6 JANUARI
Wij nodigen alle leden, sponsoren en eenieder die onze vereniging een warm
toedraagt uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op zaterdag 6 januari 2018.
U bent vanaf 19.00uur van harte welkom.
Voorafgaand (aanvang 17.00uur) is er een vriendschappelijke wedstrijd
Woenselse Boys 1 – Woenselse Boys 2 en Jeugdleiders-Veteranen

     

 

ZONDAG 7 JANUARI 2018; WINTERSTOP TOEPTOERNOOI

AANVANG; 14.30UUR, INSCHRIJFGELD e 10,00

AANMELDEN AAN DE BAR (VOL=VOL)